Oceania Cruises

 

A Te Világod. A Te Utad.®

Elegancia, luxus, kompromisszumok nélküli minőség! Ilyen jelzőkkel is illethetjük a 2002-ben alapított, a Norwegian Cruise Line Holdings cégcsoporthoz tartozó Oceania Cruises hajótársaságot. A társaság központja Miamiban található.

„A legfinomabb konyha a tengeren”: Páratlan ételkülönlegességek és kulináris élvezetek várnak minket az Oceania hajóinak fedélzetén. A Country Club hangulatú* hajókon lágy fényekkel megvilágított előkelő és elegáns közösségi terekkel találkozhatunk. A kényelmes és tágas kabinok, illetve lakosztályok mellett az újabb hajókon már egyedülálló módon Ralph Lauren Home lakberendezési tárgyakkal és kiegészítőkkel berendezett lakosztályt is foglalhatunk. A jelenleg 7 kis és közepes méretű luxushajóval rendelkező Oceania Cruises-t a világ egyik legelőkelőbb hajótársaságának is szokták nevezni. A tervek szerint 2025 júliusában átadásra kerül a társaság legújabb hajója, melyet Allura-ra keresztelnek, illetve 2027-ben és 2029-ben további két új hajó is csatlakozik majd a flottához. Az Oceania hajóival a világkörüli hajóutak mellett több mint 450 kikötőt látogathatunk meg világszerte olyan desztinációkban, mint Európa, Alaszka, Amerika, Karib-térség, Dél-Amerika és Amazonas, Afrika, Ázsia, Ausztrália és Új-Zéland, Tahiti és a Dél-csendes-óceáni szigetvilág.

*A Country Club hangulat egyet jelent a kifinomult és kényelmes eleganciával, ahol szmokingra és estélyi ruhára sosincs szükség.

 

 

Ismerje meg az Oceania Cruises hajótársaság hajóit:

Insignia | Marina | Nautica | Regatta | Riviera | Sirena

 

 

Válasszon Ön is az Oceania Cruises útvonalai közül és élvezze a hajók kifinomult eleganiájú Country Club hangulatát!

 

Általános tudnivalók | Kérjen egyedi ajánlatot Oceania Cruises hajóútra