Holland America Line hajótársaság

A hajótársaságot 1873-ban alapították Hollandiában, azaz a Holland America Line már több, mint 140 éve szereplője a hajózási iparnak.

 

1989-ben felvásárolta a Carnival Corporation, de a kezdetekkor rotterdami székhellyel kezdte meg működését -mára már Seattle-ben található a központja- és elsősorban Hollandia és Észak-Amerika közötti rakományszállítás céljából alakult. Később nyaraltatási céllal felvette tevékenységi körébe a személyszállítást is, mely annyira sikeresnek bizonyult, hogy a megalapítása után 100 évvel felhagyott a teherszállítással és 1973-ban eladta ezen üzletágát. A második világháború kezdetén a hajótársaságnak 25 hajója volt, amiből mindösszesen 9 maradt meg a háború végére. Mára viszont 14 modern, klasszikus, közepes méretű hajóból álló flottája van (2018 év végén bocsátják vízre a társaság 15. hajóját, a Nieuw Statendam-ot), amivel több mint 500 útvonalat kínál mind a hét kontinensen: Karib-térség, Alaszka, Európa, Mexikó, Dél-Amerika, Panama-csatorna, Ausztrália, Új-Zéland, Ázsia és olyan kevésbé látogatott térségek is, mint például az Amazonas és az Antarktisz. Ha az egyik legtágasabb és legkényelmesebb hajókat keresi díjnyertes kiszolgálással, gazdag programokkal, valamint a világ minden táját behajózó útvonalakkal, akkor a megfelelő helyen jár.

Általános tudnivalók | Holland America Line hajók

Minden Holland America Line alkalmazott elkötelezett abban, hogy valóban rendkívüli élményt nyújtson vendégeinek. Bízunk benne, hogy hamarosan valamelyik hajónk fedélzetén üdvözölhetjük!

Böngéssze át a Holland America Line úti céljait weboldalunkon és Kérje egyedi ajánlatunkat!