• Kezdőoldal
  • Nyugat-Mediterrán hajóút a Carnival legújabb hajójával!

Nyugat-Mediterrán hajóút a Carnival legújabb hajójával!

Most kipróbálhatja a Földközi-tengeren, mielőtt május elején áthajózik az USA-ba!

Indulási időpontok

Utazás időtartama: 8 nap/ 7 éj
2018.04.15. és 22. indulással Barcelonából
Ellátás: Teljes ellátás, korlátozott italfogyasztással

Developed in conjunction with Joomla extensions.

Napok Kikötő Érkezés Indulás
1. Barcelona    17:00
2. Egész napos hajózás    
3. Cagliari-Szardínia  07:00 15:30 
4. Naples  07:00 19:00 
5. Róma  07:00  20:00
6. Livorno  07:00  19:00
7. Marseilles  09:00  18:00
8. Barcelona 06:00  

Az 1972-ben Ted Arison által alapított Carnival Cruise Line a világ egyik legnépszerűbb hajótársasága a maga 24 hajójával és 2018 tavaszán érkezik a Carnival Vista testvérhajója, a Carnival Horizon. A két tucat tengerjáróval 2 és 16 napos utak közül válogathatunk olyan térségekben, mint Bahamák, Karib-térség, Kuba, Földközi-tenger, Alaszka, Kanada, Hawaii stb. A hajók fedélzetein rengeteg szórakozási lehetőség van biztosítva, mert a hajótársaság a nevéhez hűen a kellemes kikapcsolódás és nyaralás mellett egyik fő motivációjaként az emberek minőségi szórakoztatását tűzte ki célul maga elé.

Carnival Horizon
Az évek során sok hajót építettünk, de egy valóban egyedülálló élményért meg kell tekinteni a legújabb hajónkat, a Carnival Horizont-t. A Carnival Vista testvérhajója egy teljesen új dimenziót nyit a tengeren. A klasszikus kubai stílusú Havana Bar-nál elvonulhat egy medencében található kis szigetre, ha „menedékhelyre” vágyik és ahol nagy hangsúlyt fektettünk a stílusra, a kilátásra, valamint a hagyományos koktélokra! Ezeken túl várja Önt és a gyerekeket a Carnival WaterWorks csúszdapark, a szabadtéri mozi, az IMAX multiplex mozi, a színház és persze számtalan bár és étterem is a fedélzeten.

Barcelonában, Katalónia fantáziadús fővárosában a művészetek és az építészet összefonódása a legizgalmasabb. A 130 éve épülő Sagrada Família, a mesebeli Park Güell és a többi szemkápráztató látványosság közepette bármikor megpihenhetünk Barcelona tengerpartján. Szardínia a Földközi-tenger nyugati medencéjének második legnagyobb szigete Szicília után, Cagliari pedig a Földközi-tenger egyik legszebb kikötővárosa, mely magába sűríti a sziget egész történelmét. Nápoly igazi dél-olasz nyüzsgése, a Vezúv hihetetlen szépsége és a Pompeiben kétezer éve megállt idő olyan utánozhatatlan atmoszférát teremtenek, amit remekül kiegészítenek a Sorrentói-félsziget és a közeli Capri szigetének csodái. A hét dombra épült Róma életteli lüktetése minden sarkon ránk köszön, akár a világ legnagyobb ókori amfi teátrumát csodáljuk, akár a Sixtusi Kápolnát, akár a Spanyol Lépcső magával ragadó forgatagát. Rómát nem is elég egyszer látni, így ha szívesen visszatérnénk még, ne felejtsünk el egy érmét dobni a Trevi-kútba...

Etruszk kincsek, napsütötte tájak és elbűvölő települések: Toszkánát csakis imádni lehet. A hullámzó dombvidék varázslatos városaiban számtalan példáját láthatjuk a régió lenyűgöző sokszínűségének a gótikus Sienától a 13 tornyú San Gimignanóig, a reneszánsz bölcsőjének számító Firenzétől az ódon Luccán át Pisáig. Marseille Franciaország második legnagyobb városa, illetve Marseille rendelkezik Európa egyik legnagyobb kikötőjével. A kikötőtől nem messze lévő kis szigeten található a hírhedt If vára, melyet Alexandre Dumas, Monte Cristo grófj a című regényéből jól ismerhetünk.

Árak és foglalás

Belső kabinban 522 € / főtől
     3. és 4. felnőtt pótágyon 162 € / főtől
Ablakos kabinban 690 € / főtől
     3. és 4. felnőtt pótágyon 162 € / főtől
Balkonos kabinban 795 € / főtől
     3. és 4. felnőtt pótágyon 162 € / főtől

Ajánlatkérés >

Részvételi díjak tartalmazzák:
elhelyezést a választott kabinkategóriában, a teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (reggeli italok, amerikai kávé, tea, limonádé, jeges tea), a 24 órás szobaszervizt, a közös utastér és számos fedélzeti létesítmény használatát, a közös szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, az idegen nyelvű asszisztenciát.

Részvételi díjak nem tartalmazzák:
a kikötőbe utazás és visszautazás költségét, a kikötői illetékeket (98 EUR/fő), a helyszínen fizetendő borravalót, az italfogyasztást, a fakultatív kirándulásokat és a személyre szabott szolgáltatások árát. Igény esetén útlemondási biztosítás (részvételi díj 1,5 %-a) és a betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás köthető.

Általunk képviselt hajótársaságok

 celestyal logo cmyk

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

1118 Budapest Dayka Gábor utca 3. 
IBUSZ irodák telefonszámai
Email: hajo@ibusz.hu
Web: www.ibusz.hu