Holland America Line

A hajótársaságot 1873-ban alapították Hollandiában, azaz a Holland America Line már több, mint 140 éve szereplője a hajózási iparnak.

1989-ben felvásárolta a Carnival Corporation, de a kezdetekkor rotterdami székhellyel kezdte meg működését -mára már Seattle-ben található a központja- és elsősorban Hollandia és Észak-Amerika közötti rakományszállítás céljából alakult. Később nyaraltatási céllal felvette tevékenységi körébe a személyszállítást is, mely annyira sikeresnek bizonyult, hogy a megalapítása után 100 évvel felhagyott a teherszállítással és 1973-ban eladta ezen üzletágát. A második világháború kezdetén a hajótársaságnak 25 hajója volt, amiből mindösszesen 9 maradt meg a háború végére. Mára viszont 14 modern, klasszikus, közepes méretű hajóból álló flottája van (2018 év végén bocsátják vízre a társaság 15. hajóját, a Nieuw Statendam-ot), amivel több mint 500 útvonalat kínál mind a hét kontinensen: Karib-térség, Alaszka, Európa, Mexikó, Dél-Amerika, Panama-csatorna, Ausztrália, Új-Zéland, Ázsia és olyan kevésbé látogatott térségek is, mint például az Amazonas és az Antarktisz. Ha az egyik legtágasabb és legkényelmesebb hajókat keresi díjnyertes kiszolgálással, gazdag programokkal, valamint a világ minden táját behajózó útvonalakkal, akkor a megfelelő helyen jár.

Ismerje meg a Holland America Line hajótársaság hajóit az alábbi gombra kattintva!

Általános tudnivalók Holland America Line hajói

Minden Holland America Line alkalmazott elkötelezett abban, hogy valóban rendkívüli élményt nyújtson vendégeinek. Bízunk benne, hogy hamarosan valamelyik hajónk fedélzetén üdvözölhetjük!

Böngéssze át a Holland America Line úti céljait és Kérje egyedi ajánlatunkat!

 

Általunk képviselt hajótársaságok

 celestyal logo cmyk

IBUSZ Utazási Irodák Kft.

1118 Budapest Dayka Gábor utca 3. 
IBUSZ irodák telefonszámai
Email: hajo@ibusz.hu
Web: www.ibusz.hu